Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les tres figures que es conserven del Drac de Vilanova ballen juntes per primera vegada i el Gegants fan la cercavila històrica

Ahir es va poder veure una imatge que molts asseguren que serà històrica, perquè és la primera vegada, i probablement la única, en la que les tres figures que es conserven del Drac de Vilanova i la Geltrú ballen plegades. Òbviament ho han fet en una jornada especial, per celebrar el 75è aniversari de la recuperació del que es considera un dels dracs en actiu més antics de Catalunya, amb més de 200 anys d’història a les seves espatlles. Una ballada i una cercavila històrica que va passar per la plaça de les Cols i va acabar a la plaça de la Vila, i que va ser un bon moment i un bon espai per veure les tres figures en acció, acompanyats dels seus membres i acompanyats també d’exmembres que no obliden la seva vinculació al Drac de Vilanova i la Geltrú. Tot plegat a les portes de la Festa Major de Vilanova, amb els dies forts que arriben aquest cap de setmana, i en el marc d’una cercavila històrica en la que també van tenir el seu protagonisme els Gegants de Vilanova, que també estan d’aniversari i que dissabte passat ja van exhibir la seva nova imatge.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img