Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Manuel Turizo conquereix el Festival dels Jardins de Terramar

Manuel Turizo ha estat l’encarregat de conquerir l’escenari dels Jardins de Terramar amb els seus ritmes llatins i una posada en escena espectacular.

L’artista llatí ha ofert el seu únic concert a Catalunya en el marc de la gira 2000 i l’acollida que ha tingut al festival per part del públic no podia ser millor.

Turizo ha penjat el cartell de totes les entrades exhaurides; més de 2.500 persones han omplert totes les localitats disponibles i han estat els encarregats de fer que l’únic concert del territori es convertís en tot un èxit.

El cantautor colombià acumula èxits milionaris des del 2016 com la seva darrera cançó «Bachata», un tema que l’ha fet enlairar fins al cap de munt dels millors del món, i que ha estat un dels moments més esperats del concert.

Altres dels temes més corejats han estat “Una lady como tu” o “Copa Vacía”, el seu recent single en col·laboració amb Shakira.

Manuel Turizo, que ha estat acompanyat a l’escenari per la seva banda de músics i vuit ballarines, ha arribat al final del xou amb un altre dels grans èxits dels darrers mesos, “El Merengue”.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img