Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 03-08-2023

 El ple de l’Ajuntament de Sitges ha aprovat inicialment el projecte per construir el nou edifici de l’Escola Municipal de Música que costarà més d’un milió d’euros. Es construirà al costat de l’Espai Jove. D’altra banda, després de gairebé deu anys, Sitges ha aprovat també el nou Pla de Mobilitat.

L’atur al Garraf baixa molt lleugerament en el primer mes de campanya turística. L’atur registral a la comarca al juliol ha aconseguit situar-se per sota del 10%.

La sequera obliga els viticultors a avançar la verema d’aquest any. El celler ribetà Torre del Veguer ja ho ha fet i calcula que la producció podria caure més d’un 50% respecte la collita de l’any passat.

La prohibició d’accés de patinets elèctrics al transport públic, que acabava aquesta setmana, es mantindrà vigent fins l’octubre, després que s’hagi prorrogat la durada per tres mesos més.

Vilanova escalfa motors per l’esperada Festa Major en honor a la Mare de Déu de les Neus. Divendres, el Convit a la Festa i els 21 morterets donaran el tret de sortida a la festivitat. Dissabte arribaran els actes centrals, com l’Ofici i els Balls parlats.

Sitges ha descobert els secrets de la Festa Major 2023: Marc Hill serà el pregoner, els exgeganters dels Gegants de la Vila seran els pendonistes de Sant Bartomeu i Carmen Escolano la de Santa Tecla.

I en esports, la Unió Esportiva Sitges ha presentat el penúltim fitxatge de l’estiu que torna a tenir accent japonès. Shinn Kawaguchi arriba procedent de l’Europa B per ocupar el lateral dret de l’equip sitgetà en l’estrena a primera catalana.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img