Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La nova escola de música de Sitges està més a prop de fer-se realitat

El Ple de l’Ajuntament de Sitges ha aprovat inicialment el projecte per construir el nou edifici de l’Escola Municipal de Música que costarà més d’un milió d’euros. Serà d’una planta baixa i un pis; tindrà un total de 10 aules. i estarà connectat amb l’actual edifici de l’espai Jove de Sitges. Pel govern, d’aquesta manera s’evita la tala d’arbres de la pineda –tot i que igualment se n’hauran de talar quatre–. A més, també asseguren que amb aquesta construcció es posarà fi a una de les necessitats més destacades per l’aprenentatge musical a la vila. Una reclamació vigent des de l’any 2006.

Precisament un dels punts de debat ha sigut la tala d’arbres. Guanyem vol que es compensi; i el PSC-El Margalló ha carregat contra Fets Per Sitges i els Verds en Comú Podem.

Deixant de banda l’arbrat, Junts Per Sitges considera que el projecte queda curt i que caldria replantejar-lo.

D’altra banda, el ple també ha aprovat el Pla de Mobilitat de Sitges 2023-2028 que té l’objectiu de planificar una mobilitat sostenible i segura, reduir l’ús del vehicle privat, reduir les emissions augmentar l’espai per a vianants i potenciar l’ús de la bicicleta. Tot i això, part de l’oposició ha criticat la manca d’accions pensades pel nucli de Garraf i Botigues.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img