Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’atur al Garraf baixa molt lleugerament en el primer mes de campanya turística

L’atur a la comarca pràcticament no ha vist canvis significatius durant el primer mes de temporada turística al Garraf. La xifra s’ha reduït, però en només 41 persones. Al passat mes de juny, el descens respecte el mes anterior havia estat molt més significatiu, amb una reducció de l’atur quatre vegades superior al que s’ha donat aquest mes de juliol. En tot cas, les xifres de persones que busquen feina al Garraf encaixen amb la dinàmica general a Catalunya, on fins i tot s’ha donat un petit repunt de la desocupació, atribuïble sobretot algun sector concret, com el de l’educació i el lleure.

Per municipis, Vilanova ha tancat el mes de juliol amb 3.596 persones buscant feina, Sitges amb 959, Sant Pere de Ribes amb 1.555, Cubelles amb 804, Canyelles amb 246 i Olivella amb 197. Una dinàmica d’estabilitat que fins i tot ha fet que tant a Vilanova com a Sitges la xifra de desocupats al juliol hagi estat exactament la mateixa que es va donar al juny. Estadísticament, una altra dada positiva és que la taxa d’atur registral al Garraf s’ha situat per sota del 10%, concretament en el 9.94%. On no hi ha tampoc gaire diferència és en l’atur interanual, ja que respecte el juliol del 2022, ara mateix hi hauria 31 persones més buscant feina a la comarca.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img