Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 07-08-2023Vilanova i la Geltrú tanca una Festa Major amb xifres de rècord de participació en actes com la renovació del Vot del Poble, el concert de The Tyets o en el castell de focs d’artifici.La Cercavila de l’Imaginari omple els carrers de Vilanova de llegendes i contes de la comarca a l’última jornada de la Festa Major. Nens i nenes han tornat a tenir protagonisme en aquesta cercavila que difon la història local i comarcal.
La Festa Major de Vilanova posa punt i final als dies més intensos de la festivitat amb la procuració dels Pabordes 2024. Tots ells han rebut el pin i la medalla com a relleu de la pabordia.
Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, és el nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf amb els vots a favor de PSC i Junts, i les abstencions d’ERC.La vilanovina Sara Mérida canvia d’aires i fitxa per l’equip campió de la Queens League, Pio FC.


 El Festival Jardins Terramar de Sitges ha viscut un altre cap de setmana de música amb Malú, Niña Pastori i Blaumut amb els seus millors èxits.El castell de focs de la Festa Major de Vilanova ha aplegat al voltant de 40.000 persones de públic. El veiem a cop de vista d’ocell.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img