Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Juan Luis Ruiz, és el nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú pel PSC, és des d’avui el nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Ha sortit escollit amb els 53 vots a favor dels regidors i alcaldes del PSC, de Junts i dels partits municipalistes adscrits a Junts; i també amb les 19 abstencions d’Esquerra Republicana. Ningú no hi ha votat en contra. I tampoc no s’ha presentat cap altre candidat per dirigir la Mancomunitat.

Al Garraf, han votat a favor de Juan Luis Ruiz tots els municipis del Garraf menys Sitges, que s’hi ha abstingut.

Tot i que els representants polítics no han argumentat el sentit del seu vot s’han de tenir en compte els pactes dels partits en els òrgans supramunicipals: al Consell Comarcal del Garraf i també al de l’Alt Penedès Junts i PSC governen plegats; i a la Diputació de Barcelona, els socialistes ho fan amb Esquerra Republicana.

De fet, el nou president de la Mancomunitat, Juan Luis Ruiz, s’ha referit –precisament– a la confiança que li han donat els càrrecs electes, ha assegurat que a través de la suma, l’acord i la col·laboració es podran aconseguir millores destacades pel territori en la gestió dels residus, les aigües residuals o en la cura dels animals abandonats.

Precisament uns dels reptes és tirar endavant la nova licitació de la nova recollida de residus dels municipis que no tenen el seu propi servei.

L’alcalde de Vilanova i nou president de la Mancomunitat també ha assegurat que és important per la ciutat assumir aquest paper.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img