Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sis noves consultes en mòduls prefabricats serviran per dessaturar el CAP de Sitges

En aquest espai s’hi col·locarà el servei de pediatria i d’aquesta manera s’alliberaran les actuals consultes per acollir metges d’altres especialitats, majoritàriament, metges de família. L’accés als mòduls continuarà sent per la porta principal i creuen que les obres estaran enllestides a la tardor.

Des del CAP asseguren que és necessari un nou Centre d’Atenció Primària a Sitges. Expliquen que en els darrers anys la població de Sitges ha incrementat, i els professionals sanitaris també, però l’espai del centre continua sent el mateix.

És per això, que Generalitat i Ajuntament treballen per projectar un nou CAP al barri del Poble Sec, al costat de la prefectura de la policial local de Sitges. Ara mateix és un aparcament i l’objectiu és que no desaparegui.

En paral·lel l’ajuntament de la vila treballa per cedir el terreny de l’aparcament a la Generalitat perquè pugui construir el nou ambulatori. Tot i aquest compromís, el govern sitgetà recorda que l’execució del nou cap dependrà de la Generalitat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img