Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

La Plataforma Logística i el projecte del nou càmping, al ple extraordinari

Cubelles aborda tres qüestions destacables al municipi aquest divendres, en un ple extraordinari: per una banda, ha de passar per ple l’aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic per la implantació d’un càmping a la finca de Mas Guineu. La moratòria de la Generalitat per instal·lar nous equipaments d’aquesta tipologia va fer retrassar tot el procés. Ara torna al debat plenari aquesta projecte de càmping que suposa, segons el govern cubellenc, una oportunitat per captar turisme fora de temporada.

També passa pel ple extraordinari l’aprovació provisional del Pla Especial urbanístic sector Institut Les Vinyes-.

D’altra banda, el ple extraordinari porta a debat l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General per la transformació dels sòls de la central Tèrmica de Cubelles. La promotora de capital andorrà ja ha exposat els detalls del projecte de Plataforma Logística, amb una nau d’uns 75.000 metres quadrats de sostre, i amb una activitat que podria generar uns 300 llocs de treball directes.

L’equip de govern cubellenc considera que la Plataforma Logística és una oportunitat important pel municipi. Aquest seria només el primer pas de l’aprovació per passar-ho a la Generalitat, que hi ha de donar el vist i plau definitiu.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img