Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El servei de Taxis del Garraf ofereix un servei més àgil i coordinat

Des de l’aplicació mòbil els taxistes poden visualitzar quins vehicles estan oferint servei amb exactitud i poden coordinar-se entre municipis per oferir un servei més ràpid als usuaris que demanen un taxi. Això és possible gràcies a l’àrea de prestació que unifica els taxistes de Vilanova, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olivella i que els permet recollir clients en qualsevol d’aquests municipis.

El sector es mostra satisfet amb els primers mesos de la unificació del servei, i assegura que estan donant una resposta molt més eficaç a tots els usuaris de la comarca.

L’agrupació comarcal de taxis dona suport als municipis amb menys llicències com Cubelles que només disposa de quatre taxis, o Canyelles, que només disposa d’un taxi per tot el municipi. Aquests taxistes però també poden ajudar a Vilanova i Sant Pere de Ribes en punts alts de feina.
Al servei unificat de taxis no s’hi ha incorporat de moment Sitges, tot i que des de Taxis Garraf creuen que els beneficiaria a tots .

El servei era una demanda del sector des de feia anys i des que s’ha posat en marxa tots els municipis de l’agrupació n’estan sortint beneficiats.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img