Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Mercè Mateo reivindica el paper de les dones de la Geltrú en el pregó que enceta la festa major del barri

Acompanyada tant del president de l’associació de veïns com també de representants municipals, Mateo afirmava sentir-se molt honorada i il·lusionada d’haver estat escollida pregonera, en un acte en què va voler recordar set dones que considera que han estat importants pel barri, tant per la seva implicació en la comunitat com per haver ajudat a teixir complicitat entre els veïns. Mateo les va recordar per donar-los visibilitat i també per reivindicar el paper que les dones tenen a la societat.

La glossa de Mateo va anar precedida de la benvinguda a l’acte a càrrec dels senyor feudals de la Geltrú, i seguida de la hissada de la senyera al campanyar de l’església de l’Assumpció, que serà l’epicentre de la jornada del 15 d’agost, Santa Maria, patrona del barri. Per davant, queda tot un cap de setmana farcit d’actes al barri amb més història de la capital del Garraf.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img