Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El servei de salvament i socorrisme de Vilanova duplica els rescats respecte ara fa un any

El servei de salvament i socorrisme de Vilanova ha més que duplicat els rescats que ha efectuat en el que va de temporada a les platges de la ciutat: si l’any passat se’n van fer 18, aquest 2023 ja en són 43, només 7 el passat cap de setmana. Els professionals del servei atribueixen aquest augment a diversos factors, i reclamen prudència als banyistes.

La prevenció és un element clau per evitar situacions de perill a la platja; des del servei es demana als banyistes que respectin les banderes i si cal consultar als socorristes les condicions de la mar per poder tenir una experiència de bany sense ensurts.

Des del servei de salvament i socorrisme de Vilanova es demana als banyistes que extremin les precaucions especialment quan els socorristes hagin acabat la seva jornada, a les 19h de dilluns a divendres, i a les 20h el cap de setmana durant la temporada alta.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img