Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sitges disposa, des d’aquest 2023, de dues platges lliures de fum

A Catalunya ja hi ha 10 municipis que prohibeixen fumar en alguna de les seves platges. Al Garraf, Vilanova i la Geltrú i Sitges tenen platges lliures de fum. Vilanova, des del 2021, en té 4; i Sitges, des d’aquest mateix any, en disposa de dues.

D’aquesta manera, les platges de Sant Sebastià i de la Fragata de Sitges són dos espais lliures de fum. Només es pot fumar a les terrasses de les guinguetes. També està prohibit l’ús de cigarretes electròniques o vaporitzadors en aquestes dues platges.

La mesura, que es va posar en marxa coincidint amb la Setmana Santa, està recollida en l’ordenança de platges.

La temporada passada, l’ajuntament sitgetà ja va alertar que estava estudiant aplicar aquest 2023 restriccions en espais puntuals. A més, en paral·lel, l’any passat també es van instal·lar cendrers en els accessos per entrar a la platja.

Aquestes mesures se sumen a les accions previstes per l’ajuntament per mantenir el medi natural en les millors condicions i per fomentar hàbits saludables entre la població.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img