Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Descarrila un tren de llarga distància a Sitges i provoca greus problemes de mobilitat a la comarca

El tren feia el recorregut entre València i Barcelona sense passatgers i, mentre sortia de l’estació de Sitges, ha descarrilat. L’incident ha succeït cap a tres quarts de deu del matí. Ara els tècnics d’ADIF investiguen l’incident. Mentrestant, la circulació de trens entre Vilanova i la Geltrú i Garraf s’ha vist interrompuda. Afecta les línies R2Sud, R12, 13, 15, 16 i 17 de Rodalies i els trens de llarga distància.

L’estació de Sitges està fora de servei. És per això que Renfe ha habilitat un servei de transport alternatiu per carretera. A l’estació de busos de Sitges i Vilanova i la Geltrú hi ha llargues cues de viatgers per intentar agafar una plaça al bus. A Sitges, principalment, són turistes que volen anar cap a Barcelona. Tot i això, Renfe només presta el servei de bus fins Castelldefels. Allà, els usuaris han d’agafar un Rodalies.

La Policia Local de Sitges diu que la circulació de trens romandrà tancada durant tot el dia per ambdues vies i que demà amb tota probabilitat encara hi haurà afectacions. Els tècnics d’ADIF treballen per encarrilar el tren a la via.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img