Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

A Canal Blau, 36 hores de Sant Bartomeu

La Festa Major de Sitges viu els dies 23 i 24 d’agost, vigília i dia de Sant Bartomeu, les trenta-sis hores més intenses de tot l’any. A Canal Blau es podrà veure la festa sitgetana amb novetats.

L’Entrada de Grallers i la Sortida de les Dues, es podran veure sense perdre detall. I és que, enguany, la retransmissió d’aproximadament cinc hores de durada es deslocalitza del Cap de la Vila i es podrà seguir tot allò que passi al mateix Cap però també a la plaça de l’Ajuntament i d’altres ubicacions, com el llançament dels morterets des del Baluard, gràcies a la tecnologia 5G.

El Castell de Focs per primer cop en directe i com no s’ha vist mai. Canal Blau emet per primer cop i en directe el castell de focs de la Festa Major de Sitges, amb la col·laboració de la Pirotècnia Igual i la fantàstica ubicació de la Biblioteca Santiago Rusiñol. La retransmissió serà a vista de drone i també de perspectives impossibles pel públic.

Del pregó a la processó, l’entrada i la ballada final. El Pregó a càrrec de Marc Hill es podrà seguir en directe, també com la Processó de sant Bartomeu, amb l’Entrada del sant a la Punta i també la ballada final de les bèsties de foc i les tres parelles de gegants.

Podeu veure tots els directes de Canal Blau a la Festa Major de Sitges aquí.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img