Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 18-08-2023

Els bombers voluntaris de Sitges es planten i no estaran disponibles per a la Generalitat fins que el departament no els millori les condicions, com ara la cobertura sanitària. Només sortiran si hi ha un incendi al terme municipal.

Ports de la Generalitat executa obres de millora dels vials de Ponent i de Ribera del port de Vilanova que volen reforçar-ne el ferm i millorar-ne la senyalització. L’actuació implica algunes alteracions de mobilitat i aparcament a la zona.

El CF Cubelles supera amb nota l’exigent partit amistós de Festa Major, contra tot un FC Vilafranca de 3a RFEF. Els de Francisco “Capa”, que fa poc més d’una setmana que van arrencar els entrenaments, van oferir un molt bon nivell, malgrat acabar caient finalment derrotats per 1-2.

Els mercats en poblacions turístiques com sitges mantenen durant l’estiu la seva activitat gràcies en part als turistes que passen uns dies al municipi. Els mercats no s’escapen de l’augment de la inflació.

La Festa Major de Sitges 2023 començarà –de manera oficial– com sempre el 19 d’agost, dia del Pregó, que serà aquest dissabte. Un pregó que enguany anirà a càrrec de Marc Hill Gumà

El festival Cubelles Noir converteix el municipi en l’epicentre del gènere negre. En la seva ja setena edició, presenta fins diumenge un ampli ventall d’activitats, des taules rodones o projeccions fins a entregues de premis.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img