Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Ports de la Generalitat inicia obres de millora als vials de Ponent i de Ribera del port de Vilanova

Durant les properes setmanes, tant al vial de Ponent com al de Ribera del port de Vilanova s’hi executaran un conjunt d’obres que han de reforçar-ne el ferm, restituir-ne les senyalitzacions horitzontals i verticals i substituir-ne elements de mobiliari urbà.

Avui divendres, per exemple, s’està actuant a l’accés de la terminal pesquera i comercial del port de la capital del Garraf. Les màquines estan anivellant el ferm actual per a poder-lo reforçar durant els propers dies.

Els treballs, que van a càrrec de Ports de la Generalitat i suposaran una inversió de 296.000 euros, es preveu que durin tres setmanes.

Durant aquest temps, podrien suposar afectacions en la mobilitat en els vials de Ponent i Ribera i en les seves zones d’aparcament, però la voluntat és que siguin mínimes per garantir l’accés a les diferents zones del port.

La setmana que ve es preveu realitzar l’estesa d’una capa d’asfaltatge al vial de Ponent, i és per això que no es permetrà estacionar vehicles en aquest espai. També s’hi restituirà la senyalització horitzontal. Les obres arribaran també al vial de Ribera, el de servei del passeig en el tram portuari, a la zona d’aparcament i al carril de circulació adjacent, per on no es podrà circular.

L’última setmana, la del 28 d’agost, s’acabaran les tasques de senyalització en aquesta zona. Si bé durant els treballs la mobilitat es veu afectada, es continua mantenint l’accés als treballadors de les dàrsenes pesquera i comercial i a la zona d’aparcament de les xarxaires.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img