Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 21-08-2023

Sant Pere de Ribes vibra amb una Aitana Bonmatí campiona del Món, MVP i que s’apropa a la Pilota d’Or.
Màxim risc d’incendi a 70 municipis aquest dilluns. Aquesta mitjanit s’ha activat el nivell 3 del Pla Alfa a 13 comarques catalanes, entre elles el Garraf, l’Alt i el Baix Penedès. Els agents rurals demanen als ciutadans que evitin al màxim les activitats a l’aire lliure en zones boscoses.
El pregó de Marc Hill ha donat inici a la Festa Major de Sitges 2023. Hill ha recordat diferents vivències de la seva vida i ha compartit reflexions sobre la festa. Un pregó que ha començat pel present i ha arribat fins a la dècada de 1980.
Més de trenta mil persones han passat per les Barraques de Sitges en la celebració dels deu anys del certamen. El festival s’ha tornat a celebrar a la platja de la Fragata i de manera gratuïta després de tres anys.
El festival de novel·la negra Cubelles Noir tanca la setena edició amb èxit de públic i ja més que consolidat. El certamen ha premiat les millors novel·les del gènere escrites per dones al 2022.
En un cap de setmana molt intens amb doble duel en només 24 hores, la UE Sitges cau per 1-3 davant del CF Gavà en la 2a edició del Memorial Jaume Serra, però supera el Martorelles i es classifica per les semifinals de la Copa Catalunya Amateur.
Imatges a vista d’ocell de les Barraques de Sitges 2023.
Widgets Magazine

Notícies

spot_img