Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Màxim risc d’incendi forestal a 13 comarques catalanes, entre elles el Garraf

Màxim risc d’incendi a 70 municipis de Catalunya aquest dilluns. Aquesta mitjanit s’ha activat el nivell 3 del Pla Alfa a 13 comarques, entre elles el Garraf, i l’Alt i el Baix Penedès. L’accés a set parcs naturals està també tancat degut a l’extremat risc d’incendi forestal.

Estan en risc extrem d’incendi altres punts del territori com el Montsià i el Baix Ebre, l’Alt Camp, el Baix Llobregat, la Noguera, el Pallars Jussà i el Solsonès.

L’increment de la temperatura, la baixada de les humitats relatives per sota del 20% a bona part del país i l’historial d’estiu amb uns boscos i vegetació extremadament secs, fa que s’entri en fase d’alerta de màxim risc d’incendi.

Els agents rurals demanen als ciutadans que evitin al màxim les activitats a l’aire lliure en zones boscoses. Queden restringides les activitats de casals, colònies i campus esportius, que s’hauran de fer a les pròpies instal·lacions o dins del nucli urbà del municipi.També queda prohibit fer foc en tota mena d’espais oberts, àrees recreatives, crema de rostolls, pastures o restes de poca i en àrees de descans.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img