Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Més de 30.000 persones a la desena edició de les Barraques de Sitges

Més de 30.000 persones han passat aquest cap de setmana per la platja de la Fragata en el retrobament d’aquest espai amb les Barraques de Sitges. El retorn als orígens ha obtingut unes xifres rècord d’assistència.

La primera nit de festival ha acollit un dels grups més esperats i més de moda del moment, els «The Tyets». Els de Mataró han portat el seu «trapetón» a Sitges en la gira de presentació del seu disc «Èpic Solete». Amb ells han actuat fins a deu artistes catalans en el marc de la celebració dels 10 anys de les Barraques, sota el lema «10 anys, 10 artistes». Ginestà, el grup format pels germans Serrasolses, els Figa Flawas, o la Julieta han estat altres dels només més esperats de la nit.

De fet, la barcelonina és una altra de les figures que ara mateix ha irromput amb més força dins del panorama musical català.

Fa pocs dies, a més, que els «The Tyets» i la Julieta han anunciat una col·laboració sorpresa encara amb moltes incògnites…

Les Barraques han continuat dissabte amb altres grups com Xavi Sarrià, que com no podia ser d’altra manera ha fet sonar a la platja de la Fragata la seva música més reivindicativa.

El valencià no ha estat l’únic artista dels països valencians que ha passat per l’escenari sitgetà; la Fúmiga han tocat el seu «Mediterrània» ben a prop del mar, mentre «Les que Falta Band» s’han encarregat de tancar la nit.

Diumenge ha estat el torn dels menorquins Pèl de Gall, amb l’estrena del seu disc «Un directe diferent». Els que tampoc han faltat a la cita han estat els «Buhos», un dels grups més habituals a les Barraques sitgetanes. Els calafellencs han tornat a l’edició d’enguany després d’haver participat en gairebé totes les edicions anteriors, i ho han fet per encendre la platja de la Fragata.

Des de l’organització de les Barraques de Sitges es mostren més que satisfets amb l’èxit de l’edició que celebrava els deu anys del festival. La intenció és tornar-se a instal·lar a la platja de cara els anys vinents en un certamen ja més que consolidat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img