Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 22-08-2023

Trasllat de Sant Bartomeu. La imatge ja es pot visitar a l’Ermita de Sant Sebastià de Sitges, l’espai designat pels pendonistes d’enguany.

Des de la Pirotècnia Igual de Canyelles s’ha dissenyat el castell de focs de la Festa Major de Sitges. La creació d’aquest espectacle pirotècnic comença a ordinador amb una proposta digital en 3d i continua amb un muntatge que encara és molt artesanal.

Les 36 hores més intenses de la Festa Major de Sant Bartomeu, a Sitges, en directe a Canal Blau, que n’oferirà els actes més destacats, com l’Entrada de Grallers, la Sortida de les Dues, el castell de focs i la processó en honor al patró de la vila.

El Prat de Vilanova, en contra de l’aparcament improvisat que s’ha creat al barri per anar a la platja. L’Associació de veïns denuncia risc d’incendi i que porta més gent a un barri que ja triplica població a l’estiu.

El Garraf, amb risc molt elevat d’incendi en plena onada de calor. Les ADF del territori revisen que els accessos a espais naturals estiguin tancats.

Tradició i talent en un 40è Torneig de Juvenils de la Blanca que s’endú l’Espanyol.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img