Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Prat de Vilanova, en contra de l’aparcament improvisat que hi ha per anar a la platja

L’aparcament que s’ha creat al Prat de Vilanova al costat muntanya de la via del tren just abans de passar el pont que dona accés al barri genera polèmica. Des de l’Associació de veïns del Prat de Vilanova denuncien la utilització d’aquest espai com un aparcament que qualifiquen d’il·legal, ja que es troba en sòl no urbanitzable que no està preparat per acollir vehicles. Els conductors l’utilitzen cada dia i sobretot els caps de setmana és quan més s’omple de cotxes que hi estacionen sense cap mena de control.

Des de l’Associació de veïns del Prat de Vilanova estan satisfets amb la regulació de l’estacionament de zona verda i blava que es va establir fa dos anys, que ha permès que a l’estiu els veïns hi puguin estacionar i també reduir l’afluència massiva de persones al barri.

En nou aparcament fa un efecte crida que s’ha traduït, diuen des de l’Associació de veïns, en una nova sobrepoblació afegida que no ajuda, diuen, a poder tenir un barri net. De fet, des de l’entitat veïnal denuncien també que la neteja és insuficient.

Aquest aparcament ja es va començar a utilitzar a mitjans de l’estiu passat i enguany el problema, diuen, s’ha agreujat. Des de l’Associació de veïns del Prat de Vilanova reclamen actuacions a l’Ajuntament vilanoví.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img