Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Les 36 hores més intenses de la Festa Major de Sant Bartomeu, a Sitges, en directe a Canal Blau

Pots mirar els directes de Canal Blau en aquest enllaç

El Castell de Focs serà una de les transmissions que entre demà i dijous oferirà en directe aquesta casa, Canal Blau. En total, 36 hores de la Festa Major de Sant Bartomeu de Sitges que es podran seguir a través de la televisió comarcal.

De fet, serà la primera vegada que Canal Blau emetrà en directe el Castell de Foc i com no s’ha vist mai, des de la Biblioteca Santiago Rusiñol i també a vista de drone, imatges que donaran una perspectiva molt diferent de la que veu el públic. La Pirotècnia Igual col·labora en aquesta transmissió inèdita fins ara, que es podrà veure en directe demà a tres quarts d’onze de la nit i en diverses repeticions.

El Castell de Focs no és, però, el primer directe de la Festa Major sitgetana que emetrà la televisió comarcal: demà al migdia serà el torn de l’Entrada de Grallers i la Sortida de les Dues, una transmissió que s’allargarà durant aproximadament cinc hores i que es deslocalitzarà del Cap de la Vila per oferir també punts de vista des de la Plaça de l’Ajuntament i altres ubicacions, com ara el llançament dels morterets des del Baluard, gràcies a la tecnologia 5G.

Ja dijous 24 d’agost, dia gros de Festa Major, Canal Blau oferirà la Processó de Sant Bartomeu, en directe a dos quarts de vuit del vespre i la seva entrada a la Punta i la ballada final de les bèsties de foc i les tres parelles de gegants a partir de les deu de la nit.

Aquestes tres transmissions se sumen a la del pregó de Marc Hill de dissabte passat. Totes les emissions es podran veure en repetició durant els propers dies.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img