Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Sant Bartomeu ja és a l’ermita de Sant Sebastià de Sitges

El mossèn de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, Josep Pausas, ha entregat la imatge de Sant Bartomeu a la Presidenta de la comissió de Festa Major, Marta Casterad, per traslladar-la fins al lloc designat pels pendonistes d’enguany, que són els exgeganters dels Gegants Vells de la Vila de Sitges.

La imatge ha sortit de la parròquia acompanyat del cos de portants del tabernacle, per la comissió, per les pubilles i hereus de la vila i per la resta de sitgetanes i sitgetans que han volgut acompanyar el patró pels carrers de la vila.

Acompanyats per la cobla Maricel, Sant Bartomeu ha arribat a l’ermita de Sant Sebastià l’espai que s’ha acordat per acollir la imatge del sant.

Des d’ahir va quedar exposat a l’ermita amb els Gegants Vells a l’altar i es podrà visitar fins dimecres 23 d’agost, vigília de Sant Bartomeu.

Aquell dia la imatge serà recollida pel seguici festiu al pas de la Processó Cívica que sortirà d’un carrer més avall del domicili de la presidenta de la comissió, a la zona de Pins Vens.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img