Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 24-08-2023

Sitges viu amb intensitat el Sant Bartomeu més calorós, amb els actes centrals del matí: l’Ofici Solemne i la Sortida de Balls Populars. La calor i les ganes de festa han marcat el matí de la jornada central de la Festa Major sitgetana. Moments emotius i àlgids que continuaran a la tarda i nit amb la Sortida, l’Entrada de Sant Bartomeu o la Ballada Final.

El Grup Climàtic de Vilanova i la Geltrú alerta que allò que eren anomalies, ja no ho són, i que cada cop són més habituals fenòmens extrems, com les altes temperatures d’aquests dies.

Sant Pere de Ribes obre avui i demà de manera gratuïta les piscines municipals per les altes temperatures. Fem Poble-En Comú Podem denuncia que la mesura arriba tard.

La biblioteca de Cubelles és un dels tres refugis climàtics que s’han habilitat al municipi durant l’estiu. Els dies d’onada de calor, són molts els usuaris que s’hi acosten per fer passar millor les altes temperatures.

En esports, el Club Bàsquet Samà incorpora Carles Artigas, que torna a Vilanova d’on arriba procedent del Bàsquet Ribes. A només uns dies d’arrencar la pretemporada, el club va fent oficials els noms que conformaran la plantilla de l’any vinent a Copa Catalunya

Widgets Magazine

Notícies

spot_img