Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Mesures atrevides en la mobilitat: la clau per reduir els efectes del canvi climàtic

Aquesta setmana, ja ho han notat, fa molta calor. Una nova onada de calor, a ple mes d’agost, ha fet enfilar els termòmetres ben amunt.

I és que allò que eren anomalies, ja no ho són, i cada cop són més habituals fenòmens extrems, en aquest cas les altes temperatures.

Avui volem analitzar què està passant i cap on cal avançar per combatre-ho amb el Grup Climàtic de Vilanova i la Geltrú, que naixia aquest any amb l’objectiu d’aportar coneixement i proposar solucions pel canvi climàtic enfocades especialment a l’àmbit local.

El conformen una desena de professionals de l’àmbit científic i tècnic que afirmen que el planeta comença a trobar-se en una situació límit, però que ni ciutadania ni administracions en són prou conscients.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img