Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Canal Blau retransmetrà la Diada de Sant Fèlix

Els aficionats als castells tenen la data marcada al calendari: tot a punt a Vilafranca del Penedès per viure demà una de les diades imprescindibles : la Diada de Sant Fèlix.
Canal Blau TV ofereix aquesta diada que reuneix a plaça 4 grans colles del món casteller a través de la Xarxa de Televisions locals.

Els Castellers de Vilafranca, els amfitrions, tornaran a obrir plaça per Sant Fèlix, després del sorteig que es fa per repartir l’ordre d’actuacions; el 3 de deu serà un dels grans reptes que els verds volen portar a plaça per aquesta diada castellera emblemàtica.

Els seguiran, per ordre, la Colla Joves Xiquets de Valls, que portarà a plaça segur un dels seus castells insignia: el 4 de nou sense folre.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls portarà a plaça entre altres castells el dos de vuit sense folre, sens dubte un altre dels grans objectius de la diada que es podrien veure a plaça.

Els minyons de terrassa arriben a Sant Fèlix amb el dos de nou amb folre i manilles ja descarregat enguany, i podrien portar a plaça el cinc de nou amb folre entre altres opcions.

La retransmissió començarà a les 12.15h.

L’informatiu de Canal Blau per aquest motiu, s’emetrà just després de la retransmissió en directe de la diada castellera.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img