Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Nova línia d’I3 a l’Escola Mar i Cel de Cubelles que obliga a adequar espais

L’Escola Mar i Cel de Cubelles tindrà aquest nou curs dues línies entre els alumnes més petits que s’incorporen a l’escola per primer cop. Des del centre educatiu celebren aquesta nova línia a I3 que permet descongestionar les aules en un municipi, diuen, amb ràtios molt altes. També que les famílies que han triat l’Escola en primera opció, hi tinguin cabuda. Tanmateix, tenir una segona aula d’I3, que el curs passat era l’aula d’I4, ha suposat reestructurar diferents espais de l’Escola.

L’aula d’experimentació s’allunya ara de la zona d’infantil i suposarà canviar algunes rutines. Des del centre s’afanyen a preparar-la, però l’inici de curs avançat fa que potser no estigui a punt el primer dia i això que ja es va avançar feina abans de les vacances. Hi ha altres prioritats, diuen, com organitzar el nou curs.

A l’Escola Mar i Cel s’incorporen quatre docents nous, però lamenten perdre en aquest nou curs vetlladors per alumnes amb necessitats especials. El curs escolar comença el 6 de setembre amb les dues línies d’I3 a l’Escola Mar i Cel de Cubelles i amb la incògnita si aquesta dinàmica continuarà l’any vinent.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img