Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Sitges vol evitar les faltes de respecte a les colles durant la Festa Major

El Pont dels Ocells de Sitges va ser un dels punts de conflicte durant la Processó Cívica de la Festa Major 2023. Un gran tap de públic, sobretot jove, que fins i tot no deixava avançar a la Colla Vella del Ball de Diables va propiciar moments de tensió. El públic demanava a crits que encenguéssin les carretilles. Abans, però, els diables havien tingut problemes amb les persones que es posen sota el foc:

Fins i tot, algunes persones del públic portaven carretilles a les butxaques i les van encendre amb el perill que això comporta pels participants del Ball de Diables. L’Ajuntament sitgetà assegura que són situacions de perill que cal evitar i que la situació de col·lapse que va viure el grup de diables s’ha de treballar per canviar. Una de les maneres, segons la regidoria de tradicions i festes, seria explicar als més joves el significat de la celebració.

I aquestes qüestions l’Ajuntament les està estudiant per començar a aplicar. Tot i que també assegura que aquestes situacions de falta de respecte cap al ball de diables també passen en alguns altres balls i punts dels recorreguts de les processons.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img