Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Últims dies per renovar l’abonament gratuït de Rodalies i Mitjana Distància de Renfe

Aquest dijous és l’últim dia perquè els usuaris de Renfe renovin l’abonament gratuït de Rodalies i Mitjana Distància si encara no ho han fet. Aquest divendres, 1 de setembre, ja serà necessari tenir-lo per al període que s’allargarà fins al 31 de desembre.

Els abonaments es poden adquirir a través de l’aplicació mòbil de Rodalies i la web de Renfe. També es poden comprar a les estacions i a les màquines automàtiques, i per adquirir-los cal haver fet el registre prèviament i deixar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies, i de 20 per als abonaments de Mitjana Distància.

Aquesta fiança es retorna de manera automàtica a la targeta quan acaba el quadrimestre, i si s’ha pagat en efectiu, el retorn dels diners es pot reclamar a les estacions. Perquè sigui efectiu, cal haver realitzat un mínim de setze trajectes durant els seus quatre mesos de validesa.

Els abonaments gratuïts de Renfe, que es van implantar per primera vegada ara fa tot just un any i que estan en vigor tot aquest 2023, volen fomentar l’ús del transport públic i reduir el del privat.

A Catalunya, s’aplica als serveis de Rodalies de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida i als serveis Regionals de Rodalies de Catalunya.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img