Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Es reforça la recomanació de la mascareta als centres hospitalaris del Garraf

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf reforça la recomanació de l’ús de la mascareta als seus centres, amb especial insistència a les àrees que afecten pacients vulnerables i immunodeprimits, degut al lleu repunt de casos de covid diagnosticats les últimes setmanes.

La recomanació no hi ha deixat de ser mai (des que la mascareta deixés de ser obligatòria) però ara es demana un plus de conscienciació a la ciutadania per complir-la.

L’Hospital de Sant Camil s’apropa ara mateix a la trentena de pacients ingressats amb covid. De tota manera, es tracta de malalts ingressats per altres patologies i als quals se’ls detecta alhora el positiu per aquesta malaltia.

Els que ingressen per covid són malalts dels considerats fràgils. Són gent gran o pacients immunodeprimits a qui se’ls pot complicar l’estat de salut.

Tot i que l’ús de la mascareta als centres hospitalaris del Garraf i l’Alt Penedès no és obligatòria per als usuaris i visitants, sí que s’insisteix a complir aquesta recomanació.

Als centres del Garraf també es reforça especialment la recomanació de portar mascareta a les àrees de pal·liatius i a les zones de residència sociosanitària i hospitalització de llarga estada per tractar-se de pacients de risc i vulnerables.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img