Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 31-08-2023

Situació preocupant al Parc del Garraf per la manca de pluja i les altes temperatures. Els responsables de l’espai, però, confien en la capacitat de vegetació i fauna per adaptar-se a la nova realitat.

Un ferit greu aquest matí a la BV-2113 a Sant Pere de Ribes. Els bombers han intervingut per treure’l del vehicle bolcat. S’ha donat pas alternatiu a la via, amb retencions també a la C31.

El Club Natació Sitges acusa l’Ajuntament de Sitges de no voler tancar el Consorci i de no donar resposta al Pla de Viabilitat de l’entitat que es troba en un concurs de creditors. Sense aquest pla, el club haurà de tancar.

La fira Fora Estocs de Vilanova es posposa fins dissabte 9 de setembre per les previsions de mal temps per aquest cap de setmana.

Golejada de pretemporada d’un entonat CF Cubelles davant el CD Ribes.

Francesc Roig Toqués fou un dels precursors del Patí Català a Vela durant els anys quaranta. Ara, dins el marc de la Copa Amèrica, Vilanova acollirà la regata amb més participants de la història del Patí Català.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img