Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Un ferit greu en un accident a la BV-2113 a Sant Pere de Ribes

Una persona ha resultat ferida greu en un accident aquest matí a la carretera BV-2113, a Sant Pere de Ribes. Els bombers han hagut d’actuar per treure la víctima de l’interior del cotxe accidentat, que ha quedat bolcat. La persona ferida en estat greu ha estat traslladada a un centre hospitalari.

En les tasques de rescat hi han intervingut quatre dotacions dels bombers, que han fet l’excarceració i la neteja de la calçada abans de recuperar la normalitat a la via.

La circulació ha quedat afectada en els dos sentits de la carretera que enllaça Sant Pere de Ribes amb Vilanova donant pas alternatiu. L’accident ha provocat retencions també a la C31 en els dos sentits de la marxa. A les 12.30h el trànsit ha quedat normalitzat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img