Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 01-09-2023

La bonificació a la C32 que la Generalitat aplica des de març no cobreix la barrera de Cubelles i agreuja el col·lapse a la C31. Els municipis del Pacte del Penedès Marítim reclamen la seva gratuïtat, però el Departament de Territori la descarta i aposta per més descomptes.

Dilluns començaran a funcionar les noves freqüències d’autobús entre Vilanova i Vilafranca, que doblen les expedicions en dies feiners entre setmana. En les tres franges d’hora punta, sortiran busos cada 30 minuts en els dos sentits.

L’equip de Nova Zelanda prepara la seva base d’operacions de la Copa Amèrica. Els neozelandesos han estat els primers a arribar a les instal·lacions del Port de Vilanova. L’equip vol revalidar el títol d’aquest emblemàtic trofeu.

La Llotja de peix de Vilanova aturaria la seva activitat, de forma excepcional, les tardes del 14 i 15 de setembre pel desenvolupament de la regata preliminar de la Copa Amèrica a les aigües vilanovines. És la proposta que hi ha ara sobre la taula entre en sector pesquer que reclama compensacions econòmiques.

Els mestres tornen a l’escola per preparar l’inici del curs escolar dimecres que ve. A l’Escola Els Costerets de Ribes comencen amb la meitat del claustre renovat i amb més mestres per atendre infants amb necessitats diverses.

Els Bombers Voluntaris de Catalunya –entre ells els de Sitges– s’han manifestat aquest matí davant del Parlament per reclamar una millor cobertura sanitària.

I en esports. La UE Sitges ja ho té tot a punt pel primer títol de la temporada, que es posarà en joc demà al vespre (20.30h), quan s’enfrontarà amb el San Juan Atlético Montcada en la gran final de la Copa Catalunya Amateur, que es disputarà a Santa Margarida de Montbui.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img