Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Els Bombers Voluntaris es manifesten al Parlament per reclamar una millor cobertura sanitària

Els Bombers Voluntaris de Catalunya –entre ells, els de Sitges– s’han manifestat aquest matí davant del Parlament per reclamar una millor cobertura sanitària.

Els bombers voluntaris es queixen que si tenen un accident greu, que els impedeix treballar a la feina, no els computa com a accident de treball. És per això que reclamen continuar exercint com a bombers voluntaris, però amb unes condicions més dignes.

Al Garraf només hi ha un parc de voluntaris, a Sitges. Des de meitat d’agost, els del municipi –igual que altres parcs de Catalunya– no estan disponibles per a la Generalitat. Això vol dir que si hi ha un incendi no surten a cobrir l’incident.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img