Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Els mestres tornen avui a l’escola

La setmana vinent aquesta aula de l’Escola els Costerets de Ribes estarà plena d’infants que començaran el curs el 6 de setembre. Qui ha tornat a les aules aquest primer dia de mes són els mestres. Avui ha estat un matí de retrobades i de conèixer nous companys. En aquest centre gairebé la meitat del claustre s’ha renovat i ha arribat avui per primera vegada a l’escola. Dels 37, 15 són nous. Ara s’han d’adaptar a les dinàmiques de Els Costerets.

En paral·lel, el Departament d’Educació ha dotat l’escola Els Costerets aquest 2023 amb més mestres de suport intensiu per l’alumnat amb necessitats diverses, ara seran 5 mestres i mig per 14 alumnes, abans només dos. D’aquesta manera, creueu que podran atendre millor els infants.

L’objectiu és que els alumnes amb necessitats diverses puguin estar a l’aula amb la resta d’infant el màxim de temps possible, però per això, com demanen els mestres es necessiten mans perquè tots puguin tenir la màxima atenció possible.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img