Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Presó provisional per als 3 propietaris d’una narcollanxa amb 4.500 quilos de droga al Garraf

El Jutjat d’instrucció número 5 de Vilanova i la Geltrú ha enviat a presó provisional, comunicada i sense fiança 3 de les 16 persones detingudes la setmana passada en relació a una narcollanxa amb 4.500 quilos d’haixix, interceptada en una operació antidroga de la Guàrdia Civil a la costa del Garraf. Els altres 13 arrestats han quedat en llibertat provisional però a disposició de l’autoritat judicial sempre que siguin requerits.

El jutge havia demanat divendres la pròrroga de l’arrest de tots 16 fins a les 72 hores màximes reglamentàries per donar temps a la Guàrdia Civil a practicar les diligències i investigacions necessàries. Finalment, els detinguts van comparèixer dissabte davant el jutge, que va decretar presó provisional per les 3 persones que s’identifica com a propietaris de la llanxa on s’hi ha trobat els 4.500 quilos de farcells de droga. La causa està oberta per delicte contra la salut pública d’extrema gravetat i tinença il·lícita d’armes.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img