Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Recorregut turístic amb realitat virtual per descobrir Cubelles superant proves

‘Quin era el cognom real d’en Charlie?’ Aquesta és una de les preguntes de la web-app ‘Recorre Cubelles. A la recerca d’en Charlie’ davant la casa on va néixer el pallasso cubellenc Charlie Rivel el 1896. Com una mena de gimcana s’avança de punt a punt superant proves i enigmes i la iniciativa està enfocada a un públic infantil. L’any passat, amb una ajuda de la Diputació de Barcelona es va posar en marxa aquest joc de pistes i enguany s’ha millorat el disseny per fer-lo més atractiu i entenedor i s’ha introduït la realitat virtual al projecte per fer la ruta més interactiva. Això permet poder entrar d’aquesta manera a espais tancats habitualment com els safareigs, Can Travé o l’ermita de Sant Antoni de Cubelles.

Per poder fer aquesta activitat cal tenir activada la geolocalització als telèfons mòbils, això permet anar passant pels 12 punts establerts de forma ordenada i seguint el fil de la història. Una iniciativa turística tant per a foresters com per residents al municipi que permet conèixer la vila d’una manera, diuen, diferent, i es pot fer sempre que es vulgui.

La història que ens proposa l’experiència ‘Recorre Cubelles’ i les il·lustracions són de l’artista local Pere Casanovas. La ruta comença davant de l’oficina de Turisme, al Castell de Cubelles i després de fer un passeig pel nucli antic continua cap a la platja.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img