Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Un incendi a Prysmian obliga a aturar l’activitat de la planta

Ensurt aquesta matinada a la fàbrica de Prysmian, a Vilanova i la Geltrú, a les instal·lacions del polígon industrial de la Masia d’en Notari per un incendi que ha afectat un transformador.

Els bombers han rebut l’avís del foc a les quatre de la matinada. L’incendi també ha provocat danys a armaris elèctrics i ha afectat un primer pis de la nau afectada, de la planta d’Energia. Hi han treballat sis dotacions dels Bombers, de diferents parcs.

Els Bombers hi han treballat durant quatre hores ja que una inspecció ha detectat que s’estava propagant el foc, també, per l’aïllant del sostre. La fàbrica ha quedat sense corrent elèctric i els treballadors del torn de nit han hagut de plegar. Tampoc han pogut accedir a les instal·lacions els del torn de matí. La planta de Prysmian ha aturat la seva activitat a Vilanova des d’aquesta matinada per l’incendi, que no ha causat danys personals.

S’estan investigant les causes del foc i la gravetat dels danys ocasionats i també valorant si demà es reactiva la producció a la planta d’Energia. A les dues del migdia, sí que ja han pogut entrar els treballadors de la planta de Telecom.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img