Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Vilanova i la Geltrú registra de mitjana un 90% d’ocupació turística

L’ocupació turística a Vilanova i la Geltrú aquest estiu s’ha situat de mitjana al voltant del 90% .Són les dades amb què la capital del Garraf tanca els mesos de juliol i agost pel que fa a allotjaments turístics. La majoria de visitants són de proximitat, però és sobretot l’allotjament als càmpings el que inclou turista francès, anglès i dels Països Baixos.

Els aparthotels han omplert pràcticament totes les reserves:; fins al 96% d’ocupació. Els hotels s’’apropen de mitjana al 90% mentre que els càmpings moderen la xifra i es situen de mitjana, en un 72% d’ocupació.

Des de l’Oficina de Turisme de Vilanova els mesos de juliol i agost han fet més de 3.200 atencions. Informen sobretot a un públic familiar que busca què fer a Vilanova i els seus voltants-.

Desestacionalitzar el turisme més enllà de juliol i agost és una assignatura encara pendent per allargar la temporada turística, el que suposaria alhora atraure alhora nous projectes inversors a la ciutat i pel que cal, afirmen, la col·laboració dels agents implicats.

La mitjana d’estada d’un turista a Vilanova és de tres dies, però en el cas de l’allotjament en càmpings s’allarga fins als set dies.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img