Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Pujada mínima de l’atur al Garraf aquest mes d’agost

L’atur al Garraf puja mínimament el mes d’agost respecte el juliol al Garraf. Són 65 persones més registrades al Servei d’Ocupació de Catalunya, deixant la dada d’atur comarcal d’aquest agost en les 7.422 persones aturades.

És un lleuger increment, després d’una petita reducció d’aturats que es va registrar al mes de juliol, però estadísticament, la tendència es manté en positiu: la comarca es manté encara amb una taxa d’atur registral per sota del 10% , concretament, en 9.92%. De fet, les dades d’atur han anat millorant durant el 2023: L’any començava al gener al Garraf amb 7.787 persones sense feina, ara a l’agost, es registren 365 aturats menys.

Per municipis, Vilanova i la Geltrú tanca el mes d’agost amb 3.613 persones a l’atur, Sant Pere de Ribes registra 1558 persones buscant feina i Sitges 984. Tots els municipis de la comarca tenen un petit augment d’aturats respecte el mes de juliol. A Cubelles es registren 814 persones cercant feina, a Canyelles 254 i a Olivella al voltgant de 200 persones estan regsitrades sense feina.

On no hi ha tampoc gaire diferència és en la taxa interanual, ja que respecte el juliol del 2022.Ara fa un any eren 7.489 les persones a la recerca de feina al Garraf, ara en son 7.422.

Caldrà veure si després de l’estiu es manté la dinàmica actual.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img