Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 07-09-2023

Durant els quatre dies de celebració de la regata preliminar de la Copa Amèrica de Vela a Vilanova i la Geltrú, del 14 al 17 de setembre, no es podrà accedir a la façana marítima amb vehicle privat, amb algunes excepcions, i s’eliminarà l’aparcament de tot el passeig per prioritzar la circulació dels vianants.

L’operatiu de seguretat durant les 4 jornades de regates de la Copa Amèrica a Vilanova es coordinarà des del Centre de Comandament avançat dels Mossos d’Esquadra, amb un exhaustiu seguiment de càmeres i desplegament de cossos i serveis.

El grup parlamentari d’ERC s’ha reunit a Vilanova per planificar l’estratègia a seguir durant el nou curs polític que comença aquest setembre. Els republicans han reiterat que l’amnistia i l’autodeterminació han d’estar sobre la taula del debat polític si Pedro Sánchez vol continuar sent el president del govern espanyol.

Entrem al Servei de Farmàcia de l’Hospital Sant Camil, des d’on es faciliten els medicaments als pacients ingressats i a pacients ambulatoris que necessiten fàrmacs molt específics. El servei treballa de manera transversal amb la resta d’hospitals del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.

El Sènior Masculí del CB Samà ja prepara la temporada del seu retorn a Copa Catalunya. Els d’Adrià Piñol han donat continuïtat al 90% de la plantilla que l’any passat va ser campiona i va aconseguir l’ascens. L’objectiu és gaudir d’una categoria de màxima exigència i mirar de, com a mínim, consolidar-se en aquesta Copa Catalunya.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img