Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 08-09-2023

Les escoles públiques de Sitges es planten davant la sobresaturació: 8 alumnes d’I5 de Sitges que encara no tenen assignada escola tres dies després de la tornada a les aules. L’Ajuntament demana a la Generalitat l’ampliació urgent d’una línia a un dels quatre centres públics de la població.

Cubelles tanca la temporada de platges sense cap ofegament ni incidències greus entre els banyistes. La majoria d’actuacions han estat per atendre marejos i cops de calor.

Bona rebuda de les noves freqüències de bus entre Vilanova i Vilafranca, que des d’aquest dilluns doblen expedicions entre setmana després d’anys de reivindicació d’un millor servei.

I en esports, ha arribat el dia pel CF Cubelles, que debuta demà a la lliga a 2a Catalana rebent al Pons i Ventura el Remolins Bítem, de Tortosa. El tècnic, Francisco Caparrós, té tota la plantilla disponible per arrencar amb bon peu davant de la seva afició una temporada on volen tornar a estar entre els millors i treure’s l’espineta d’un curs passat on es van quedar a les portes de l’ascens a 1a Catalana.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img