Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Bona rebuda de les noves freqüències de bus entre Vilanova i Vilafranca

Aquesta setmana ha començat el reforç del servei de la línia que autocars Plana opera entre el Garraf i l’Alt Penedès. Són noves freqüències d’autobús entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès, que dobla les expedicions en dies feiners entre setmana. Un total de 46 trajectes, 23 per sentit. En total, són 12 noves expedicions d’anada i 11 de tornada entre setmana, el que suposa una freqüència de servei de bus cada mitja hora en horari de màxima afluència.

Una millora horària que agraeixen els usuaris. Hem fet un dels trajectes entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès i hem pogut parlar amb alguns d’ells per valorar les noves freqüències.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img