Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 12-09-2023

Cubelles preveu implantar un sistema de dunes a Platja Llarga per garantir la seva preservació. S’aplicarà un pla de gestió per a aquesta platja, que és la que més pateix quan hi ha temporals .

Cubelles reprendrà les obres del Passeig Marítim la última setmana de setembre. La previsió de l’Ajuntament és que el projecte quedi enllestit en uns dos mesos. Veïns i restauradors apunten els inconvenients que ha suposat l’obra en plena temporada d’estiu.

Vilanova i la Geltrú viu la Diada de Catalunya recordant les víctimes del terratrèmol al Marroc amb un minut de silenci i reivindicant el paper fonamental de protegir la cultura i la llengua catalanes.

Un minut de silenci en record a les víctimes del terratrèmol del Marroc ha precedit l’ofrena floral en motiu de la Diada de Catalunya a Sitges que enguany ha volgut reivindicar el paper fonamental de la cultura, les tradicions, però sobretot la llengua catalana.

Minut de silenci a Ribes i Les Roquetes per mostrar la solidaritat i empatia amb el Marroc, sacsejat pel terratrèmol de divendres. L’alcaldessa ha demanat que l’11 de setembre sigui una diada inclusiva.

Cubelles celebra la Diada de l’11 de setembre defensant la llengua i recordant les víctimes del terratrèmol del Marroc.

Canyelles celebra l’11 de setembre amb una caminada al Pic de l’Àliga.L’alcaldessa demana que s’escolti la voluntat de la ciutadania de poder decidir, i reivindica la defensa del català.

Vilanova ultima preparatius de la Copa Amèrica. Des de l’executiu afirmen que no suposarà un cost extraordinari per les arques municipals.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img