Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Cubelles celebra la Diada recordant el Marroc

Cubelles també ha recordat les víctimes del terratrèmol del Marroc durant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Una a a una les entitats del municipi i tots els grups municipals, a excepció del de Vox, van fer la tradicional ofrena floral davant del monument «El geni i la força bruta», d’Anselm Cabús

L’alcaldessa, Rosa Fonoll, va fer un parlament on va defensar la llengua, la igualtat i la integració en un municipi on hi conviuen una vuitantena de nacionalitats diferents.

La diada va comptar com cada any amb la col·laboració del cor l’espiga d’or que va interpretar els segadors. Els castellers del Foix també van prendre part en aquesta diada fent una actuació castellera al voltant d’aquesta celebració.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img