Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Cubelles reprendrà les obres del Passeig Marítim la última setmana de setembre

Cubelles reprendrà els treballs del 30% que queda per completar del Passeig Marítim a finals de setembre. L’Ajuntament va decidir aturar el projecte per poder resoldre tràmits administratius que ha generat l’obra i argumentant poder incloure algunes millores obre el projecte inicial, com l’ampliació de l’espai de terrasses entre l’avinguda del Mediterrani i el Passeig Marítim.

El retard però, ha portat alguns inconvenients als veïns, visitants i restauradors en plena temporada turística. La previsió de l’Ajuntament és que el projecte quedi enllestit en uns dos mesos.

Els últims temporals, amb l’extrem del Glòria el gener del 2020 que va provocar greus desperfectes a l’antic passeig, van fer evident també la necessitat d’una reforma i d’una nova infraestructura que tingués en compte les noves dinàmiques del litoral . Aquest hivern caldrà passar la prova de foc si arriben nous temporals i l’aigua torna a guanyar terreny.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img