Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 13-09-2023

Compte enrere per Vilanova i la Geltrú per acollir les quatre jornades de regates preliminars de la Copa Amèrica de vela des de demà i fins diumenge.

La Copa Amèrica porta restriccions de trànsit a la façana marítima, però es garanteix l’accés a vehicles autoritzats i als veïns de la zona , per trajectes alternatius.

Una de les afectacions de trànsit més evidents de la Copa Amèrica és a nivell d’accés a equipaments educatius i usuaris del CAPI de Baix a Mar. El dispositiu de mobilitat preveu que es pugui arribar a aquests equipaments-.

Vilanova i la Geltrú preveu un dispositiu suplementari de neteja i de recollida de residus, que es reforçarà amb un increment d’operaris i vehicles i també afegirà nous contenidors als espais amb més afluència.

Aquests dies més de tres-cents voluntaris es formen amb conceptes bàsics i específics per afrontar la Copa Amèrica. La majoria, vilanovins arrelats al sector nàutic.

El trofeu de la preliminar de la Copa Amèrica a Vilanova és un peix dissenyat amb plàstic reciclat. L’escultor vilanoví Xavier Cuenca és l’artista que hi ha darrere el trofeu que s’entregarà a l’equip guanyador.

L’Estaquirot Teatre condensarà la seva trajectòria en una exposició retrospectiva dins la nova temporada de l’Escena a Vilanova.La nova temporada porta fins a 11 propostes,  amb noms propis com el de Pere Arquillué, La plaça del Diamant del TNC, i la música de Mariona Escoda.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img