Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

L’Estaquirot Teatre condensarà la seva trajectòria en una exposició retrospectiva dins la nova temporada de l’Escena a Vilanova

La nova programació d’arts escèniques i visuals per als propers quatre mesos a Vilanova tindrà un element amb regust d’aniversari i de final d’etapa: els de l’Estaquirot, que coincidint amb els seus 50 anys als escenaris, ha optat per acomiadar-se. Per això seran protagonistes de l’inici de la nova temporada Escena Vilanova, amb ‘El llarg viatge de l’Estaquirot’, una exposició retrospectiva al centre la Sala que recollirà la trajectòria i material divers utilitzat en aquestes cinc dècades. És una de les moltes propostes que planteja l’Escena Vilanova des d’ara i fins al gener. L’estaquirot vol plantejar una exposició que a més d’exposar titelles, també transmeti l’esperit i la feina que hi ha darrera. La mostra s’inaugurarà el 6 d’octubre i restarà oberta fins al Nadal. La nova programació inclou onze espectacles d’arts escèniques, onze de música, set espectacles familiars i quatre exposicions.

Pere Arquilluè amb el monòleg ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’, la producció del Teatre Nacional de Catalunya amb ‘La plaça del Diamant’, un concert de Mariona Escoda, ‘Fitzroy’ de Jordi Galceran i Sergi Belbel, l’espectacle ‘Tot el que passarà a partir d’ara’ amb Nil Cardoner, i ‘Ma solitud’ del vilanoví Guillem Albà formen part de les propostes professionals que es podran veure a Vilanova en els propers quatre mesos. Protagonisme compartit amb les produccions que surten des del Garraf. Com a exemples, ‘No farem piruettes’ d’Anna Serrano Gatell, la música de cobla per recordar la música d’Eduard Toldrà i un concert per a clarinet de la Camerata Eduard Toldrà.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img