Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova reforçarà la neteja i la recollida els quatre dies de la Copa Amèrica

El reforç de la cobertura del servei de neteja a Vilanova els dies de la Copa Amèrica mobilitzarà 21 operaris i 16 vehicles. S’ha previst la instal·lació i la posterior retirada de més contenidors, a més a més de les illes de contenidors ja existents. Amb aquest increment es preveu absorbir els residus que es generaran en els diferents espais que ocuparan espectadors i públic assistent a les activitats de la regata en els dos espais habilitats, l’espai i centre d’activitats (el Race Village de la plaça del Port ) i la zona d’espectadors de platja de Ribes Roges, on s’hi preveu una gran concentració d’espectadors i s’incrementarà el manteniment a la zona de bany. En aquests espais s’hi ubicaran fins a sis bateries completes de contenidors amb les cinc fraccions de residus.

Durant tota la setmana tres vehicles escombradora seran els responsables d’esbandir a primera hora del matí tots els espais de la plaça del Port, la Torre Blava, el passeig Marítim, el passeig de Ribes Roges i Dic de Ponent.
El servei de jardineria també ha previst un reforç del servei durant els dies previs i durant la regata.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img